Εκδήλωση με τίτλο «Μαζί Χτίζουμε Γέφυρες Ζωής» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 στις 7 το απόγευμα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

mazi xtizoume gefyres zoisΟ Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και το ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή» γιόρτασαν τη συνεργασία τους και είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.
Η Φλόγα, στηρίζει με θέρμη την στράτευση νέων εθελοντών δοτών μυελού και χρηματοδοτεί την τυποποίηση δοτών του ΚΕΔΜΟΠ - «Χάρισε Ζωή», το βασικό πυλώνα ένταξης νέων Ελλήνων εθελοντών δοτών στο Εθνικό και Παγκόσμιο Μητρώο Δοτών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος καθώς επίσης και o Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Δοτών Μυελού των Οστών WMDA Br. Carlheinz Mueller.

Ιδιαιτέρως τιμήθηκαν για την ανιδιοτελή προσφορά τους οι 58 Έλληνες δότες μυελού των οστών του ΚΕΔΜΟΠ - «Χάρισε Ζωή» από τους οποίους οι 4 είναι δότες του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Μετά την τίμηση των δοτών και κάτω από βαθειά συγκίνηση 4 λήπτες γνώρισαν τους δότες των μοσχευμάτων τους, από του οποίους η μια δότρια ήρθε από την Γερμανία.

Στην εκδήλωση τιμητικά παρευρέθηκε ο σύλλογος ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ προβάλλοντας το έργο του στους καλεσμένους αφού αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κόμβους του ΚΕΔΜΟΠ στη Ελλάδα.

Η εκδήλωση αποτέλεσε σημείο αναφοράς τόσο για τους λήπτες που κέρδισαν τη ζωή τους όσο και για τους δότες, που είδαν μπροστά τους τον άνθρωπο που συνεχίζει να ζει χάρις στην μεγάλη προσφορά τους.

Χρώμα και αρμονία στη βραδιά πρόσθεσαν η παιδική χορωδία των σχολείων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Την εκδήλωση έκλεισε ο διεθνής Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Περρής, στο πιάνο τον συνόδευσε ο Στάθης Σούλης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση στο παρακάτω βίντεο.